| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
FORCE
Data inscrierii: 07/Iun/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum 07 Iun 2009 11:07 am Titlul subiectului: Scoala de vara FORCE |
|
|
F.O.R.C.E. (Foundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education) Summer School reprezinta un proiect sustenabil ce isi propune sa investeasca in dezvoltarea profesionala si personala a unor tineri, privati de anumite oportunitati, incercand sa-i integreze intr-un mediu comunitar, printr-o bogata oferta de programe de educatie non-formala si informala si actiuni de responsabilizare sociala.
Scoala de vara FORCE este un proiect valoros pentru ASER (Asociatia studentilor economisti din Romania), un proiect nou, o școală de vară care va avea loc pe parcursul a două săptămâni și care se va adresa tinerilor cu potențial dar cu oportunități reduse.
In cadrul acestui proiect vor fi reuniti 20 de tineri din diferite colturi ale tarii, ce apartin mediului liceal, tineri talentati, cu performante scolare bune sau activitati extra-curriculare variate, dar dezavantajati din punct de vedere social, etnic si geografic, tineri cu oportunitati reduse, privati de un standard de viata adecvat.
Pe parcursul celor două săptămâni, tinerii vor participa la seminarii, studii de caz, training-uri și ateliere de lucru și de creație pentru dezvoltare personală, având teme precum: time management, project management, exersarea metodelor de comunicare eficientă și dezvoltarea abilităților de prezentare, depășirea obstacolelor, lucrul în echipă, puterea de a învinge și gândirea pozitivă. Aceste activități vor dezvolta abilitățile participanților de planificare personală a timpului, de organizare a proiectelor și vor incuraja lucrul eficient in echipă, dezvoltând in același timp calități de prezentare de impact si comunicare eficientă in cadrul unui grup.
Scoala de Vara FORCE se doreste a fi o cale de acces spre o educatie non-formala si informala de calitate, alternativa la educatia scolara, asigurand seminarii, training-uri, ateliere de lucru si de creatie pentru dezvoltare personala, activitati sportive si team-building-uri, actiuni de responsabilitate civica si comunitara pentru o dezvoltare durabila si ecologica, precum si consiliere si orientare profesionala pentru un traseu academic performant si obtinerea unui viitor loc de munca.
Un obiectiv major al școlii de vară este ca prin interacțiune, cooperare și dialoguri structurate, deschise, prin dezbateri active moderate de experți în domeniul tineretului sau responsabili de politici, tinerii participanți să identifice problemele actuale cu care se confruntă tinerii fără oportunități de afirmare, să identifice modalități de combatere și depășire a condiției defavorizate, precum și oportunități europene emergente sau nevalorificate suficient în contextul european actual.
Inscrierile continua pana la 1 iulie. Aplica si tu ! Intra pe www.force.ro pentru mai multe detalii.
Te asteptam.
Echipa FORCE |
|
| Sus |
|
 |
andreea27

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 61 Locatie: Timiș
|
Trimis: Lun 08 Iun 2009 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ah, m-as fi inscris si eu, dar fix pe 4 august plec in tabara la mare..  |
|
| Sus |
|
 |
GYANY_BOY07
Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 266 Locatie: OLTENITA/CALARASI
|
|
| Sus |
|
 |
me_princess_pink
Data inscrierii: 25/Iul/2006 Mesaje: 133 Locatie: imi caut locul :-<
|
Trimis: Mie 10 Iun 2009 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce doar pentru a X-a si a XI-a?  |
|
| Sus |
|
 |
FORCE
Data inscrierii: 07/Iun/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie 10 Iun 2009 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| me_princess_pink a scris: | de ce doar pentru a X-a si a XI-a?  |
Deoarece tema scolii de vara FORCE este dezvoltarea personala si profesionala, am considerat ca elevii din aceste clase se incadreaza cel mai bine. Dar nu fii trista, poti aplica si la anul, la urmatoarea editie FORCE Summer School. |
|
| Sus |
|
 |
me_princess_pink
|
Trimis: Joi 11 Iun 2009 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| tocmai ce-am terminat a XII-a... am terminat si cu bacul si desi am vara destul de incarcata pana pe la sfarsitul lui iulie cand ma intorc de la internationala, 4 august se mula perfect pe programul meu. si eram trista pentru ca citisem primele sectiuni de pe site si eram foarte tentata, entuziasmata si incantata de conceptul scolii de vara si abia apoi am vazut ca era doar pentru a X-a si a XI-a. mi-ar fi placut sa pot participa din nenumarate motive si chiar ma bucur pentru cei 20 de norocosi. sunt convinsa ca va fi fain si ca se vor intoarce acasa schimbati dupa experienta asta. |
|
| Sus |
|
 |
Petru

Data inscrierii: 25/Dec/2006 Mesaje: 283 Locatie: Bihor
|
Trimis: Joi 11 Iun 2009 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
@me_princess_pink: apropo de BAC, ce note ai luat?  _________________ Things fall down. People look up. And when it rains, it pours. |
|
| Sus |
|
 |
me_princess_pink
|
Trimis: Vin 12 Iun 2009 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 9,75 pe total: 10 la orale, 9,50 la romana, 9 la mate (desi inca cred ca nu mi-au dat punctul din oficiu...), 10 la bio, 10 la geografie. |
|
| Sus |
|
 |
Petru

Data inscrierii: 25/Dec/2006 Mesaje: 283 Locatie: Bihor
|
Trimis: Vin 12 Iun 2009 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari!  _________________ Things fall down. People look up. And when it rains, it pours. |
|
| Sus |
|
 |
Alinuuza
Data inscrierii: 08/Mai/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar 15 Iun 2010 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Scoala de [b]Vara FORCE continua si in acest an! Intra pe [url]www.force.ro[/url], completeaza formularul de aplicare pana pe 4 Iulie 2010 si paseste alaturi de noi pe drumul catre un infinit de oportunitati. [/b] |
|
| Sus |
|
 |
|