Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concurs-simpozion Cezar Ivănescu

DATA: 18 martie 2017      Autor: Gabor Mihaela
Disciplina: Interdisciplinar
În perioada 13-14 mai 2017, Colegiul Național Constantin Carabella Târgoviște, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Primăria Municipiului Târgoviște, Facultatea de Ştiinţe şi Arte a Universităţii Valahia Târgoviște, S.S.M.R. Filiala Dâmbovița și Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur Târgovişte, organizează Concursul regional de matematică și logică Gândește pe toate părțile, nr. 1397 în CAER 2017, aprobat MEN cu nr. 26404/ 16.02.2017.

Elevii claselor V-XII pot opta pentru participarea la:

1) Concursul regional de matematică și logică Cezar Ivănescu, desfășurat la Colegiul Național Constantin Carabella în data de 13 mai 2017;

2) Simpozionul regional Gândește pe toate părțile, desfășurat la Colegiul Național Constantin Carabella în data de 14 mai 2017, pe următoarele secțiuni:

• S1: O problemă, mai multe demonstrații;

• S2: Matematică aplicată;

• S3: Frumuseţea numerelor.

Premierea elevilor se va desfășura în data de 14 mai 2017, în intervalul orar 13-14, premiile fiind asigurate de Primăria Municipiului Târgoviște, S.S.M.R. Filiala Dâmbovița și Asociația de părinți Pro Educație Carabella.

Înscrierile se fac în perioada 10.04-03.05.2017, utilizând fișa de înscriere. Forma electronică a fișei de înscriere va fi trimisă de unitatea de învățământ care înscrie elevi la concurs și/sau simpozion, prin poșta electronică la adresa colegiucarabella@yahoo.com.

Serviciile de cazare şi masă pentru elevii din alte judeţe şi pentru profesorii însoţitori (un profesor pentru fiecare unitate şcolară) vor fi asigurate de organizator, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște și Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur Târgovişte.

Cheltuielile de transport ale acestora vor fi suportate de şcolile participante, organizatorul neasumându-și responsabilitatea juridică pentru securitatea elevilor minori pe perioada deplasării de la domiciliu la școala gazdă a competiției, acest aspect revenind exclusiv profesorului însoțitor.

Nu se percepe taxă de participare la concurs și/sau simpozion.

Pentru informații suplimentare (programă concurs, cerințe lucrare simpozion) vă rugăm să consultați Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului și simpozionului, disponibil pe www.carabella.ro, la meniul PROIECTE, sub-meniul Gândeşte pe toate părţile.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!