Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul naţional de protecţie civilă "Cu viaţa mea apăr viaţa" - Bacău

DATA: 11 septembrie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
În perioada 11-14 septembrie 2013, la Bacău va avea loc faza naţională a Concursului de protecţie civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa”. Competiţia este coordonată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, iar faza naţională este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Palatul Copiilor Bacău şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău.

 

La competiţie vor participa 30 de echipaje formate din elevi de gimnaziu şi de liceu din 26 de judeţe ale ţării.

 

Concursul include antrenamente, o probă teoretică şi două probe practice, iar organizatorii băcăuani au pregătit pentru participanţi un program de recreere cu activităţi de divertisment şi o excursie la Salina Tg. Ocna.

 

În cadrul fazei naţionale a Concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa” se va desfăşura şi Olimpiada jocurilor de vară, care va include activităţi creativ-recreative.

 

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc joi, 12 septembrie 2013, ora 9.00, în faţa Palatului Administrativ din Bacău, şi va fi urmată de o defilare a echipajelor participante. Proba teoretică se va suţine în aceeaşi zi, în intervalul orar 10.00 – 11.00, la Colegiul Tehnic de Comunicaţii “N.V.Karpen”. Tot joi, 12 septembrie, elevii şi profesorii însoţitori vor face excursia la Salina Tg. Ocna, pregătită de organizatorii băcăuani.

 

Vineri, 13 septembrie, se vor derula la Sala de Atletism din Bacău, probele practice ale concursului: “Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m” şi “Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

 

La finalul programului zilei de vineri participanţii la eveniment sunt invitaţi la un spectacol oferit de Palatul Copiilor Bacău, pe scena Sălii “Ateneu”. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9.00, în faţa Palatului Administrativ din centrul oraşului, şi va fi încheiată de o nouă defilare a loturilor participante.

 

Cazarea şi masa pentru echipajele formate din elevii şi profesorii din judeţele invitate vor fi asigurate la căminul şi, respectiv, cantina Colegiului Tehnic de Comunicaţii “N.V.Karpen” din Bacău.


Programul detaliat al concursului poate fi consultat aici.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!