Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată

ecdlmk

Inscrieri la Scoala care daruieste pana pe 12 decembrie. Mosul ECDL poate sa se alature proiectelor de caritate organizate de scoli

Creat la 05.12.2016 - 14:22
categoria Despre olimpiade.ro

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2016, ECDL ROMANIA relansează Şcoala care dăruieşte prin care se doreşte popularizarea şi susţinerea iniţiativelor umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din toată ţara.
Spuneţi ce fapte bune pregătiţi la şcoală pentru Sărbătorile de Iarnă şi Moşul ECDL poate să se alăture evenimentului vostru!
Elevii şi profesorii care intenţionează să desfăşoare proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Iarnă 2016, pot înscrie acţiunile lor începând cu 21 noiembrie 2016 pe adresa marketing@ecdl.ro până la data de 12 decembrie 2016. ECDL ROMANIA va promova evenimentele prin intermediul site-ului web www.ecdl.ro şi pe pagina Facebook ECDL ROMANIA de pe site-ul web www.facebook.com
Promovarea online poate conduce la susţinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.
Împreună îi putem determina pe ceilalţi să devină mai buni de Sărbători!

La Şcoala care dăruieşte pot participa toate unităţile şcolare din învăţământul preuniversitar din România.
Transmiterea proiectelor pe adresa marketing@ecdl.ro se face exclusiv în perioada 21 noiembrie 2016 – 12 decembrie 2016, inclusiv.
Anunţarea beneficiarilor proiectelor care vor fi sustinute de către ECDL ROMANIA se va face în perioada 13 - 19 decembrie 2016 prin intermediul site-ului web www.ecdl.ro şi pe pagina Facebook ECDL ROMANIA de pe site-ul web www.facebook.com .
Toate evenimentele caritabile vor fi făcute cunoscute pe site-ul web www.ecdl.ro până la data de 31 decembrie 2016.

Postează
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!