Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul de eseuri "Egalitate și nediscriminare"

DATA: 31 august 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina: Limba română
În perioada august - decembrie 2016 Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir"- Facultatea de Științe Juridice și Administrative (Centrul de Cercetări al FSJA), Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul European pentru Promovarea Nediscriminării și Egalității de Șanse – NEDES 2014+  organizează Concursul de eseuri "Egalitate și nediscriminare". Promovarea se va face prin distribuirea de afișe și broșuri în liceele și școlile din municipiul București, precum și prin site-ul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" (www.esn. ucdc.ro).

Pot participa la acest concurs toți elevii care au împlinit vârsta de 6 ani până la data începerii concursului (respectiv 01.08.2016) si care nu au depășit vârsta de 19 ani până la data începerii concursului (respectiv 01.08.2016) și care sunt elevi în clasele  I-XII din  școlile și liceele din București și din țară, precum și din Republica Moldova sau din alt stat, indiferent dacă sunt unități școlare de stat, particulare sau organizate de cultele religioase conform legii.
Pentru a participa la concurs, elevii interesați vor trebui să depună, gratuit, o creație literară sau, pentru elevii claselor primare, un desen ori o compunere cu tema: "EGALITATE ȘI NEDISCRIMINARE" în perioada 1 septembrie – 20 noiembrie 2016 la registratura Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" (Str. Splaiul Unirii, nr. 176, sector 4, București, intrarea D1), cu mențiunea CONCURS "EGALITATE ȘI NEDISCRIMINARE"- 2016, primind un număr de înregistrare care va trebui păstrat pentru validarea participării și ridicarea premiilor.
Creația literară sau desenul se pot trimite și prin poștă, cu confirmare de primire, cel mai târziu până la data de 10 noiembrie 2016, data poștei, pe adresa Universitătii Creștine "Dimitrie Cantemir", cu condiția să ajungă la destinație până la data de 20 noiembrie 2016.
De asemenea, creația literară sau desenul  se vor trimite obligatoriu și pe adresa de e-mail concurs.ucdc@gmail.com  până la data de 20 noiembrie 2016, ora 24. Organizatorii vor confirma primirea acestora tot printr-un mesaj.
Fiecare elev poate depune numai o singură creație literară sau  un singur  desen creație individuală. Nu sunt admise creații colective, care implică munca a 2 sau mai mulți elevi.
Calendarul concursului:

Etapa I: 1 august 2016 – 30 septembrie 2016 - popularizarea concursului  pe site-ul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" și al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, precum și prin cursuri și seminarii interactive la școli și licee din municipiul București.

Etapa II-a: 1 octombrie 2016 – 20 noiembrie 2016 - primirea lucrărilor de creație literară și a desenelor la Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir", precum si pe adresa de e-mail concurs.ucdc@gmail.com

Etapa a III-a: 21 noiembrie  2016 – 5 decembrie 2016 – evaluarea lucrărilor și a desenelor de către juriu

Etapa a IV-a: 6 decembrie 2016 – 16 decembrie 2016 – premierea celor mai bune lucrări  și desene într-un cadru festiv

Etapa a V-a : 20 decembrie 2016 – 31 decembrie 2016 –publicarea și distribuirea lucrărilor de creație literară în lucrarea "Egalitate si nediscriminare" și a desenelor într-un calendar de birou pentru anul 2017.

Premiile concurenților vor consta în diplome de participare pentru toti elevii participanți la program (cei care trimit creații literare sau desene), precum și diplome si premii pentru cele mai bune creații literare, rechizite școlare și alte obiecte oferite de sponsori.
Câștigătorii concursului de eseuri vor fi desemnați de o comisie formată din reprezentanți ai instituțiilor implicate, a cărei componență va fi anuntată pe site-ul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" până la data de 10 decembrie 2016.
Premierea avea loc în cadrul unei ceremonii organizate în cadrul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" la o dată care se va anunța până la data de 16 decembrie 2016.
Lista câștigătorilor se va aduce la cunoștința participanților prin publicare pe site-ul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" până în data de 15 decembrie 2016. 

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!