Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul "Egalitate şi nediscriminare"

DATA: 1 octombrie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Universitatea Creştină ”Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative (Centrul de Cercetări al FSJA) şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti organizează cea de a VI-a ediţie a Concursului ”Egalitate şi nediscriminareîn perioada aprilie-decembrie 2013. Competiţia se desfăşoară în liceele şi şcolile din România.

 

Pot participa la acest concurs toţi elevii din clasele I-XII care au împlinit vârsta de 6 ani până, la data începerii concursului (respectiv 30 aprilie 2013) şi care nu au depăşit vârsta de

19 ani, până la data începerii concursului (respectiv 30 aprilie 2013), din şcolile şi liceele din Bucureşti şi din ţară, precum şi din Republica Moldova sau din alt stat, indiferent dacă sunt de stat, particulare sau organizate de cultele religioase conform legii.

 

Rregulamentul concursului poate fi consultatil, în format integral, pe site-ul Universităţii Creştine  ”Dimitrie Cantemir” www.ucdc.ro, pe site-ul Consiliului Naţţional pentru Combaterea Discriminării www.cncd.org.ro, precum şi în şcolile şi liceele participante.

 

Pentru a participa la concurs, elevii interesaţi vor trebui să depună, gratuit, un eseu (compunere) sau, pentru elevii claselor primare un desen cu tema ”Egalitate şi nediscriminare” în perioada

8 octombrie - 15 noiembrie 2013 la registratura Universităţii Creştine ”Dimitrie Cantemir”, str. Splaiul Unirii, nr. 176, sector 4, Bucureşti, intrarea D1, cu menţiunea CONCURS ”EGALITATE ŞI NEDISCRIMINARE” – 2013. Eseul sau desenul poate fi trimis şi prin poştă, cu confirmare de primire, cel mai târziu până la data de 10 noiembrie 2013, data poştei, pe adresa Universităţii Creştine ”Dimitrie Cantemir” cu condiţia să ajungă la destinaţie până la data de 15 noiembrie 2013. De asemenea, eseul sau desenul se trimite obligatoriu şi pe adresa de e-mail concurs.ucdc@gmail.com până la data de 15 noiembrie 2013, ora 24.

 

Etapele concursului

 

ETAPA I:  30 aprilie - 7 octombrie 2013

-                      popularizarea concursului pe site-ul Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir” şi al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, precum şi prin cursuri şi seminarii interactive la şcoli şi licee din municipiul Bucureşti.

 

ETAPA a II-a : 8 octombrie - 15 noiembrie 2013

-                      primirea lucrărilor de creaţie literară şi a desenelor la Universitatea Creştină “Dimitrie Cantemir”, precum şi pe adresa de e-mail concurs.ucdc@gmail.com

-                       

 

ETAPA a III-a : 16 noiembrie - 2 decembrie 2013

-                      evaluarea lucrărilor şi a desenelor de un juriu imparţial

 

ETAPA a IV-a:  3 decembrie - 14 decembrie 2013

-          premierea celor mai bune lucrări şi desene într-un cadru festiv

 

ETAPA a V-a: 12 decembrie - 31 decembrie 2013

-                      publicarea şi distribuirea lucrărilor de creaţie literară în lucrarea ”Egalitate şi

nediscriminare” şi a desenelor într-un calendar de birou pentru anul 2013.

 

Premiile concurenţilor constă în: diplome de participare pentru toţi elevii participanţi la program (cei care trimit eseuri sau desene), precum şi diplome şi premii pentru cele mai bune eseuri, rechizite şcolare şi alte obiecte oferite de sponsori.

 

Premierea avea loc în cadrul unei ceremonii organizate în cadrul Universităţii Creştine ”Dimitrie Cantemir” la o dată care se va anunţa până la data de 6 decembrie 2013.

 

Lista câştigătorilor se va aduce la cunoştinţa participanţilor prin publicare pe site-ul Universităţii Creştine ”Dimitrie Cantemir” până în data de 6 decembrie 2013.

 

Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta organizatorii prin e-mail la adresa concurs.ucdc@gmail.com, specificând ”pentru concursul de eseuri ”Egalitate şi nediscriminare”.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!