Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul Interjudetean de Matematica „Mathematica Modus Vivendi in memoriam profesor Nicolae Pavelescu” – Râmnicu Vâlcea

DATA: 18 februarie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Matematică
Pe 23 februarie 2013, la Colegiul National „Mircea cel Batrân”, va avea loc cea de-a X-a editie a Concursului Interjudetean de Matematica „Mathematica Modus Vivendi in memoriam profesor Nicolae Pavelescu”, la care pot participa elevi din clasele III-XII. O data cu aceasta competitie va avea loc si Sesiunea de Comunicari „Nicolae Pavelescu – 2013”. Potrivit lui Catalin Pana, directorul institutiei de invatamânt, festivitatea de deschidere va fi la ora 9.00, iar competitia va incepe la ora 9.30.“ Concursul se adreseaza eleviilor din clasele III–XII.

 

Subiectele vor fi formate din patru probleme, doua de nivelul clasei si alte doua vor avea un grad de dificultate pentru departajarea candidatilor. Concurentii vor avea trei ore la dispozitie pentru a rezolva subiectele.

 

Vor participa peste 300 de elevi din Bucuresti si din judetele Arges, Olt, Sibiu, Dolj, Braila, Giurgiu si Dâmbovita. Presedintele competitiei va fi Dumitru Acu, prof. univ. dr. la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.”, a spus directorul Colegiului National Mircea cel Batrân.

 

Intre orele 10.00 – 12.00 se va desfasura Sesiunea de Comunicari „Nicolae Pavelescu – 2013”.

Dascalii care se vor clasa pe primele trei locuri vor primi carti si reviste de matematica, diplome si medalii. De asemenea, in sala de festivitati, la ora 20.00, va avea loc un schimb de experienta privind invatamântul japonez, cu sprijinul organizatiilor sesiunii stiintifice internationale „Omul si Societatea”.

 

La ora 20.30 va avea loc festivitatea de premiere cu participarea Casei Artelor Poligrafice Editoriale Rotarexim, Asociatiei Culturale Argedava, a membrilor de onoare - profesorii universitari japonezi: prof. univ. Tomohiro Mori Yama (Osaka), prof. dr. Masafumi Fukumori (Kyoto), prof. dr. Masashi Koyama (Kyoto) si a Comisiei Nationale a României pentru UNESCO.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!