Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul Young Stars Ballet - Sibiu

DATA: 7 septembrie 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:
Young Stars Ballet Competition este organizat în colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi se va desfăşura în perioada 21-23 octombrie 2016. Concursul se adresează elevilor/studenţilor între 8–22 ani şi este structurat în două categorii distincte, în funcţie de numărul de ore de studii dedicate baletului clasic şi contemporan, respectiv mai puţin de 8 ore/săptămână–amatori, mai mult de 8 ore/săptămână–profesionişti.
Competiția conţine participarea la o lecţie deschisă de studii balet clasic pentru a oferi copiilor posibilitatea de a fi văzuţi şi altfel decât într-o singură variaţie.

Young Stars Ballet Competition se va încheia cu o Gală extraordinară de balet în care vor participa concurenţii aleşi de juriu şi oaspeţi din lumea baletului profesionist!

Young Stars Ballet Competition este singurul concurs de balet şi dans contemporan din România care oferă tinerilor dansatori oportunitatea reală de a obţine burse de studiu în cele mai cunoscute şcoli profesioniste din Europa si America.

Informații suplimentare aici: http://www.ysbc.eu/ysbc/

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!