Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Cum ii ajuta ExamenulTau pe copii sa-si improspateze cunostintele inainte de inceperea scolii

DATA: 22 august 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:
Daca inceperea scolii ii poate ingrijora pe parintii preocupati ca nu vor avea timp suficient sa-si ajute copiii la teme, atunci produsul educational ExamenulTau este un mod eficient ca elevii sa se pregateasca pentru scoala si sa aiba zilnic cele mai bune rezultate!

 

 

In acord perfect cu dinamica social-economica de astazi, vestea buna in ceea ce priveste pregatirea zilnica pentru scoala vine din partea echipei ExamenulTau (platforma online creata de Intuitext, compania de software educational ce are in portofoliu si alte comunitati online dedicate educatiei: www.suntparinte.ro , www.didactic.ro , www.olimpiade.ro , www.viitoriolimpici.ro , www.admitereliceu.ro ).

ExamenulTau este un produs educational online dedicat copiilor din clasele a VII-a și a VIII-a care ii ajuta pe elevi la Matematica si Limba Romana atat in efectuarea temelor zilnice, la recapitulari, invatarea anumitor notiuni, cat si in pregatirea tezelor sau a Evaluarii Nationale la finalul clasei a VIII-a.

La Limba Romana, materia este structurata astfel incat copilului sa ii fie cat mai usor sa foloseasca aceasta platforma si acopera toate domeniile studiate la clasa: lexic, teorie literara, morfologie, sintaxa propozitiei sau sintaxa frazei.

In ceea ce priveste Matematica, in cadrul platformei ExamenulTau, elevul va regasi toate continuturile programei pentru Evaluarea Nationala, iar capitolele au fost, de asemenea, organizate pentru o utilizare cat mai usoara si eficienta. Copilul se poate testa pe notiuni si capitole, afla ce nu stie, invata cu ajutorul filmelor de predare, exerseaza, descopera cum se rezolva problemele cu ajutorul sectiunii Probleme rezolvate in pasi.  Iar parintii au acces la tot ce face copilul in fiecare zi, cu ajutorul rapoartelor de progres.

Descopera mai multe beneficii ale acestei platforme aici.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!