Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Cursuri la centrele gratuite de pregătire "Hai la Olimpiadă!"

DATA: 5 octombrie 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:
În curând, vor începe cursurile la centrele gratuite de pregătire "Hai la Olimpiadă!". Elevii care doresc să învețe mai multă matematică, informatică sau fizică se pot înscrie online, accesând link http://hailaolimpiada.ro/inscriere/ sau direct la profesorii coordonatori.

Programul "Hai la Olimpiadă!" a fost lansat în 2012 de Fundația eMAG cu intenția de a oferi suport tuturor celor care doresc să facă performanță în educație, copii și profesori deopotrivă. Organizatorii au ales, pentru început, matematica, fizica și informatica și s-au asigurat că echipele care reprezintă România la concursurile internaționale beneficiază de cea mai bună pregătire posibilă și de toate echipamentele necesare. Apoi au devenit parteneri ai celor mai importante competiții naționale pentru elevi și studenți pentru ca toți copiii cu adevărat competitivi să găsească motivația corectă pentru pregătirea la nivel superior. Pentru a închide cercul, în paralel au început și implementarea unor centre de performanță pentru aceste materii, cu concursul unor profesori dedicați și cu experiență. Până în prezent, aceste centre funcționează în București, Ploiești, Iași, Cluj și Timișoara.

În 2014, BCR s-a alăturat susținerii performanței în educație. Atât extinderea centrelor de pregătire, cât și organizarea olimpiadelor naționale și pregătirea loturilor românești de matematicieni sunt susținute, în prezent, prin programul "Hai la Olimpiadă!" cu participarea directă a BCR.

Scopul programului este să ofere accesul la o pregatire superioară tuturor copiilor care au potențial și chemare pentru aceasta și, totodată, să îi motiveze și să-i pună în valoare pe profesorii care fac eforturi pentru a-i duce pe copii la nivelul maxim posibil de performanță. Organizatorii își propun ca până în anul scolar 2017-2018 astfel de centre să funcționeze în fiecare județ și, dacă modelul se va dovedi funcțional, să fie extins și pentru alte materii. 

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!