Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Tinerii din Brăila descoperă cheia succesului în grafică și sport la Conferințele BookLand Evolution

DATA: 4 noiembrie 2016      Autor: echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Luni, 7 noiembrie 2016, debutează în Brăila seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution(ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Biblioteca Județeană "Panait Istrati".

 

În prima zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Costel Pătrăşcan  - Caricaturist, Costantin Baciu - Profesor Educație fizică, Președinte CS Sport Plus Brăila.

După sesiunea de primăvară-vară, Caravana Conferințelor BookLand Evolution se deplasează până pe 30 noiembrie 2016 în 12 orașe din țară, poposind timp de o săptămână în fiecare. Peste 500,000 tineri sunt invitați să se auto-descopere și să își lărgească oportunitățile prin experiențele și ideile împărtășite de cei 400 profesioniști consacrați, care s-au alăturat BookLand Evolution anul acesta.

Participarea la conferințe este GRATUITĂ.

BookLand pune la dispoziția tinerilor şi platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii / organizații din România. 

 

Parteneri: BCR, Pladis, Avon, Doehler, Siveco, Nikon, E-Boda, Pegas.

 

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională activă timp de 600 zile, care a  vizitat anual peste 40 orașe. Librăria online www.book-land.ro și Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului cultural, iar seria de Conferințe BookLand Evolution și platforma inPractica.ro completează abordarea social-educațională asumată.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!