Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată

Articol_Ruşine...

OLIMPIADA DE LIMBĂ, COMUNICARE ȘI LITERATURĂ ROMÂNĂ - Ediţia 2007 - Etapa naţională 15 aprilie 2007   -   Diverse;
Disciplina: Limba română;
Clasa: Clasa a VIII-a;
Particip la  olimpiada de limba si literatura romana de 2 ani, si din fericire am ajuns de ambele ori la faza nationala.
Fata de anul trecut,  anul asta acesta erau conditii destul bune (ma refer la mancare si cazare) dar la in ceea ce priveste proba in echipa si afisarea rezultatelor era penibil. Trebuie sa spun ca anul trecut, proba in echipa era mult mai simpla si mai pe intelesul tuturor. Anul acesta au intors totul pe dos, au incurcat lucrurile.
 Cand am ajuns la cazare, am primit o foaie pe care era prezentat programul urmatoarelor zile. Afisarea rezultatelor era anuntata pentru joi orele 20:00, dar cand am ajuns joi sa aflam rezultatele, ni s-a comunicat ca mai avem de asteptat "putin", ceea ce inseamna in Romania cel putin o ora. Am stat acolo pana la ora 22:50 cand insfarsit s-au afisat rezultatele. 
Pentru vineri erau anuntate excursiile incepand cu orele 8:00, dar trebuie sa spun ca la ora 9:30 inca mai stateam in autobus asteptand unele judete care nu se putea trezi din timp. Cand insfarsit  ne-am adunat, unul dintre organizatorii olimpiadei ne-a comunicat ca avem de luat ceva pachet cu mancare. Pana  si-au luat toti pachetele, s-a facut 9:45 iar dupa acesta am plecat. Trebuie sa specific insa ca locurile pe care le-am vizitat erau superbe (Hanu Ancutei, Humulesti, Cetatea Neamtului etc.).
In concluzie insa trebuie sa spun ca sunt  multumita, deoarece am avut ocazia sa cunosc oameni noi, obiceiuri noi (al fiecarui judet) si am invatat importanta munii in echipa:-)

Propune un material

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!