Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată

Diverse, M-am simţit extraordinar!!!

OLIMPIADA DE ŞTIINŢE SOCIO-UMANE - Ediţia 2006 - Etapa naţională 5 mai 2006   -   Diverse;
Disciplina: Ştiinţe socio-umane;
Clasa: Clasa a XII-a;
         Sunt unul dintre participantii la olimipada de Sociologie!!!Cand am ajuns la Colegiu National "Emanuil Gojdu" din Oradea sambata seara,15.04.2005,nu stiam pe nimeni,ma simteam singur!!!!dar in urmatoarele zile am inceput sa-mi fac prieteni,prieteni pe care nu-i voi uita niciodata!!!!
         Mereu o sa-mi amintesc de tentativele noastre de a invata inainte de olimpiada intr-o sala din liceu pe care noi am numit-o "sala de lectura".Dar acolo nu doar lecturam!!!Radeam si ma simteam bine cu ceilalti!!!!Dar si invatam!!!ca doar de aia ne-am dus acolo!!!
         A fost super fain acolo,dar desi mancarea era buna,era putina!!!!Mereu eram eu cel care cerea supliment!!!Lumea se uita la mine de parca as fi omorat pe cineva!!!Dar ce am facut?Imi era foame!!!
            Am legat prietenii cu niste oameni extraordinari!O sa incerc sa-i amintesc pe toti,dar daca omit pe cineva sa-mi fie cu iertare!!
          In primul rand sunt cei cu care am reprezentat judetul Sibiu:economistul Gabriel,cu care radeam de cele mai banale chestii,logiciana Mihaela a carei bune-dispozitii ne invaluia pe toti,mereu stresata psiholoaga Emma,cu care mereu vorbeam de cele mai stupide,dar frumoase chestii si,bineinteles micutzele de la Cultura Civica,Crsitina si Malgesia,cu care ma simteam uneori,din nou i clasa a 7-a!!!
        Acum sa continuam cu PITESTI-UL!!!Andra de la psihologie era SUPEEERRR!!!! Este o persoana atat de diferita de mine dar cu care m-am inteles extraordinar!!!Si noi ne-am imprietenit unde oare?La un fast-food!!!MANCARE bineinteles!!!Ma bantuie foamea!!!Cum sa o uit pe Adela?Oponenta mea din Pitesti!!!Cu ea la inceput nu m-am inteles prea bine datorita firii mele agitate si firii ei introvertite.Dar am gasit o cale de mijloc!!!Nu se putea altfel!!!
        Acum vine Valcea!Dragasani mai exact!!Andrei era tot la sociologie!!!O persoana super tare!!!Mereu energic si mereu ne face a sa ne simtim bine!!!La vara vrem sa ne reunim sa reluam de unde am ramas!!!Ca altfel nu se poate!!!!
         Alba???Pe unde esti?Si de acolo mi-am facut prieteni!!!Diana aka "homo aeconomicus" si Elena,mica noastra Socrate!!!Sunt si ele ceea ce am cautat:diferite de mine dar cu care m-am intetels ffffffff bine!!!
        Acum vine DEEEEEVVVVA!Ioana de la filosofie parea o fire  super calma dar...aparentele insala!!!!Cu ea am putut discuta si altceva decat filosofie sau sociologie!!Ma distram doar vorbind cu ea!!! Probabil ca mai sunt o groaza,dar timpul ma preseaza!!!
        Si bineinteles sa nu uitam de profa care ne-a supravegheat!!!Am avut ceva conflicet cu dansa,dar ele erau sarea si piperul excursiei noastre!Oricum ii multumesc pentru tot!Indiferent ce-o fi insemnand si asta!!!!
      Gata!!!

Propune un material

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!