Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Burse pentru studii în străinătate

DATA: 6 iulie 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:
UNIVERSITY OF GREENWICH

Studii de licenta Burse pentru rezultate deosebite (High Achievement Scholarship). 

Studentii romani care au obtinut o nota mai mare de 8,90 la Bacalaureat pot obtine bursa pentru rezultate deosebite in primul an de studiu, aceasta fiind in valoare de 2000 de lire sterline. Ei vor primi aceasta bursa si in al doilea si al treilea an cu conditia mentinerii unor rezultate bune la invatatura.

Bursa Aspire@greenwich. Studentii la zi care isi incep studiile in anul universitar 2016-2017 si urmeaza un program a carui taxa de scolarizare este de 9000 de lire sterline si nu dispun de alte burse pot primi un Smart Card de 200 de lire sterline util in achizitionarea resurselor educationale care sa ii ajute la dezvoltarea personala. 

 

SHEFFIELD HALLAM 

Studii de licenta si programe de master 

Bursele Transform Together se adreseaza exclusiv studentilor internationali sau care provin din Uniunea Europeana (cu exceptia Regatului Unit) si care urmeaza cursuri la zi, incepand cu anul universitar 2016-2017. Aceasta presupune scutirea de plata a unei jumatati din costul programului pentru studiile de licenta si jumatate din fiecare an din costul unui program de master.  Studentii trebuie sa obtina atat rezultate academice deosebite, cat si sa dea dovada de ambitie, hotarare si dedicare. Acordarea burselor nu se face doar pe baza situatiei financiare.  La momentul inscrierii pentru burse, trebuie mentionat ce anume te face sa sa iesi in evidenta, sa vorbesti despre calificarile profesionale, despre beneficiile pe care le-ai adus comunitatii si despre realizarile tale extrascolare (aptitudini, talente si interese deosebite pe care le ai, care sa determine acordarea bursei).

 

UNIVERSITY OF WORCESTER

Studii de licenta Bursa ABB sau echivalentul. 

Universitatea Worcester ofera o bursa de 1000 de lire sterline in primul an universitar celor care urmeaza studiile de licenta care au obtinut cel putin nota ABB la A-levels. Echivalentul pentru studentii romani este nota 9 la Bacalaureat. Aceasta bursa se acorda automat studentilor care indeplinesc acest criteriu si este platita pe parcursul anului. 

 

FALMOUTH UNIVERSITY

Burse europene pentru familiile cu venituri scazute.

 Studentii europeni care incep cursurile in anul universitar 2016-2017 si a caror familie are venituri sub 25000 de lire sterline/an primesc o bursa sociala din partea Universitatii.  De asemenea, studentii europeni si englezi a caror familie castiga sub 25000 de lire sterline primesc un Material Award care se calculeaza in functie de domeniul de studiu. Aceasta bursa se acorda anual, cu conditia ca situatia financiara sa nu se fi schimbat intre timp. 

 

EUROPEAN UNIVERSITY 

Studii de licenta si programe de master. 

European University Business School ofera burse de merit care acopera pana la 30% din taxele unui program de studiu la aceasta universitate. Acestea se adreseaza atat celor care urmeaza studii de licenta, cat si celor de la programele de master. Conditiile de acordare sunt: punctaj minim 95 la TOEFL sau 7 la IELTS si o medie generala de cel putin 9. Pe langa asta, vor trebui sa redacteze un eseu pe o tema selectata de universitate. 

 

MIDDLESEX UNIVERSITY LONDON

Universitatea ofera nenumarate burse de merit, sociale sau academice cu ajutorul sponsorizarilor private. Acestea pot acoperi 50% din taxele de program sau pot fi chiar in valoare de 10 000 de lire sterline.

 

UNIVERSITY OF TARTU

In functie de programul de studiu ales, Universitatea ofera burse privind scutirea de taxa, cu anumite conditii privind rezultatele academice. 

 

UNIVERSITY OF ESSEX 

Studii de licenta 

Universitatea Essex ofera o bursa speciala studentilor romani care isi incep studiile din anul universitar 2016-2017, in valoare de 1000 de lire sterline. Se ofera de asemenea si bursa Essex First studentilor care aleg aceasta universitate firm choice in aplicatiile UCAS, bursa fiind in valoare de 200 de lire sterline.  Bursa de excelenta International Baccalaureate de 2000 de lire sterline se ofera studentilor care obtin rezultate deosebite la acest examen.  In plus, exista si University of Essex Sports Scholarships care poate valora pana la 3000 de lire sterline.

 

UNIVERSITY OF SUNDERLAND 

Studii de licenta

Universitatea pune la dispozitie burse de pana la 3000 de lire sterline pentru care fie trebuie sa se inscrie studentii, fie li se acorda automat acestora pe baza rezultatelor academice si altor criterii care variaza in functie de tipul de bursa. 

In ceea ce priveste programul de master, bursele se acorda in functie de specializare. 

 

UNIVERSIDAD DE NAVARRA

Studii de licenta 

La studiile de licenta se pot primi burse care sa acopere 25-100% din taxa de program. Printre conditiile de acordare, se numara venitul familiei care sa fie sub 18000 de euro pe an si o nota de cel putin 8,5 in examenul final (Bacalaureat).  Programe de master  Pentru studentii la programele de master, se pot oferi burse private care sa acopere pana la 35% din costurile de program.

 

REGENT'S UNIVERSITY LONDON

Studii de licenta  Bursa de merit este acordata automat cu conditia ca studentul sa obtina cel putin nota 9 la Bacalaureat, iar aceasta este in valoare de 1500 de lire sterline. 

European Business School International Scholarship. Pe baza unui concurs, studentii pot obtine burse care sa acopere integral costurile de studiu pentru program. 

 

UNIVERSITY CAMPUS SUFFOLK 

Studii de licenta UCS ofera o bursa pentru studentii la zi din Romania care incep cursurile din anul universitar 2016-2017, Accession States Bursary.  Acestia vor primi 1500 de lire sterline pe parcursul primului si al doilea an universitar dupa cum urmeaza:  - in primul an: octombrie (500), februarie (250) si mai (250) - in al doilea an: octombrie (250) si februarie (250) Studentii care se inscriu pentru aceasta bursa trebuie sa nu se fi transferat de la o alta institutie, sa plateasca un curs de 8000 lire sterline de Foundation sau 9000 de lire sterline pentru studiile de licenta. Aditional, sa fi facut imprumut pentru taxa de program de la Students Loan Company, sa fie cetatean roman sau bulgar si sa aiba prezenta la cursuri. Acestia trebuie sa completeze un formular care va putea fi accesat pe site-ul MyUCS. Data limita de trimitere a formularelor este 31 octombrie 2016.  De asemenea, se acorda si bursa Alumni Postgraduate Loyalty Scheme, o reducere a taxelor de program pentru alumni UCS care merg mai departe cu un program de master la UCS.

Programe de master  Cei care obtin un loc la un program de master la UCS, se pot bucura de urmatoarele reduceri din taxele de program:  - 20% pentru cei care au absolvit un curs la UCS (studii de licenta, dupa 2007) - 10% pentru membrii Asociatiei Alumni care au absolvit un curs la una dintre institutiile partenere din Suffolk dupa 2007  - inca 5% pentru acei Alumni care se inscriu la un program de master inainte de 1 iulie (se aplica anumite termene si conditii)  Pentru a putea fi inclus in UCS Alumni Postgraduate Loyalty Scheme, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:  - sa fii alumni UCS si membru al Asociatiei Alumni  - sa ti se fi oferit si sa fi acceptat un loc la un program de master sau de cercetare - sa fi achitat orice datorie fata de UCS  - sa participi constant la cursuri - sa fii inscris la unul din urmatoarele programe de master:  •    MA Arts Practice •    MBA (Master of Business Administration) •    MSc Business and Management •    MSc Human Resource Management •    MA Leadership and Service Innovation •    Postgraduate research degrees

 

INTO UNIVERSITIES CENTER

Burse pentru studiile de licenta si proramele de master

INTO OSU Regional Scholarships $1,000-$6,000 pentru studii de licenta si programe de master INTO OSU Honorary Scholarship $12,000 taxa de program + $13,000 cazare pentru studii de licenta si programe de master, doua burse INTO OSU Merit-based Scholarship $9,000/$12,500 pentru studii de licenta si programe de master  INTO OSU Continued Success Scholarship $6,000 dupa un an de pregatire standard, pentru primul an de studii de licenta si programe de master  INTO USF Regional Scholarships $1,000-$5,000 pentru studii de licenta si programe de master INTO CSU Regional Scholarships $2000-$10,000 pentru studii de licenta si programe de master INTO Marshall Regional Scholarships $1,000-$5,000 pentru studii de licenta si programe de master INTO Mason Regional Scholarships $1,000-$5,000 pentru studii de licenta si programe de master INTO New York at Drew Regional Scholarships $2,000-$15,000 pentru anii I si al IIlea din studiile de licenta  INTO New York at Drew Dean’s Scholarship $15,000 pentru anii al IIIlea si al IVlea dupa un an de pregatire pentru studii de licenta INTO New York at Drew Scholarship $10,000 pentru anii al IIIlea si al IVlea dupa un an de pregatire pentru studii de licenta  INTO SLU Regional Scholarships $5,000-$8,000 pentru studii de licenta si programe de master INTO UAB Regional Scholarships $1,000-$5,000 pentru anii de pregatire pentru studii de licenta si programe de master  

 

CANTERBURY CHRIST CHURCH UNIVERSITY

Studentii ai caror familie are venituri de sub 25 000 de lire sterline pe an pot primi o bursa de pana la 1000 pe an pentru 3 ani de studiu. 

 

UNIVERSITY OF SOUTH WALES

Studii de licenta  Universitatea South Wales are placerea de a oferi burse pentru realizari academice deosebite studentilor care obtin cel putin ABB la A-levels sau nota 9 la Bacalaureat. Aceasta este in valoare de 2000 de lire sterline si este acordata numai in primul an universitar. Bursa este adresata doar studentilor inscrisi intr-un program full-time. Programe de master Studentii europeni la programele de master se pot inscrie pentru a primi burse de studiu de 1500 de lire sterline. Printre conditii se numara o nota de cel putin 8,50 la examenul de licenta. 

 

LONDON COLLEGE OF CONTEMPORARY ARTS

Studii de licenta Cu ocazia targului World Education, LCCA au decis sa organizeze o competitie care presupune  acordarea a trei burse pentru a incuraja inscrierea la aceasta universitate. Acestea se adreseaza elevilor care se inscriu la studiile de licenta si presupun reducerea taxelor de scolarizare la 3000, 4500 si respectiv 6000 de lire sterline pe an. Programele inscrise in concurs sunt:  -    Fashion Design -    Graphic Design and Visual Communication Conditii de participare: alcatuirea unui portofoliu care sa cuprinda cel putin cinci desene, idei de design, filme scurte sau arta fotografica relevante pentru cursul ales si un rezumat de 300 de cuvinte care sa descrie domeniul cercetat si conceptul proiectului inaintat.  -    Luxury Fashion Business and Marketing Conditii de participare: redactarea unui raport de 500 de cuvinte privind activitatea unei firme la alegere in care sa se detalieze asupra filosofiei companiei si de ce sunt unici si de succces in industria respectiva. Daca aveti activitati extracurriculare, cum ar fi experienta de munca, voluntariat sau internshipuri, includeti scrisori de recomandare.  Toti participantii trebuie sa mai adauge si o copie a certificatelor obtinute in timpul scolii, copie a pasaportului, certificat de limba engleza (IELTS cu 6.0 si minim 5.5 la fiecare parte a testului), formularul de inscriere la LCCA. 

Programe de master Toate programele de master costa 7000 de lire sterline, iar cei care se inscriu inainte de 30 aprilie primesc o reducere de 3000 de lire sterline, iar cei care se inscriu inainte de 30 iunie, de 2000 de lire sterline. 

 

SWANSEA UNIVERSITY 

Studii de licenta 

Bursa de merit - 2000 de lire sterline - se acorda automat studentilor care obtin cel putin nota 9,5 la examenul de Bacalaureat si minim 7 la fiecare materie. Se ofera la inceputul fiecarui an in trei rate egale. 

Bursa de excelenta - 3000 de lire sterline - se acorda automat studentilor care obtin cel putin nota 9 la examenul de Bacalaureat. Se ofera la inceputul fiecarui an in trei rate egale.

Reducere a taxelor de program - intre 3900 si 9000 de lire sterline - se poate accesa un imprumut din partea guvernului din Tara Galilor. Studentii trebuie sa fie cetateni europeni si sa nu mai fi urmat inainte un program de studii de licenta in Marea Britanie.  Programe de master  Swansea ofera 100 de burse pentru studentii inscrisi la programele de master din septembrie 2016. Acestea sunt in valoare de 3000 de lire sterline, iar data limita de inscriere este iulie 2016.

 

COVENTRY UNIVERSITY

Studii de licenta  Academic Excellence Scholarship se adreseaza studentilor cu merite deosebite. Criteriile de acordare nu au fost inca stabilite, insa bursele vor fi in valoare de 1250 de lire sterline si vor fi acordate an de an pe baza mentinerii unei medii ridicate.  Pentru programele de master se acorda burse de merit. Criteriile de acordare nu au fost stabilite inca.  

 

ANGLIA RUSKIN

Studii de licenta 

Bursa Book Plus. Acesta bursa se adreseaza studentilor care incep facultatea in anul universitar 2016-2017 la un program full-time, fara a fi sponsorizati de catre angajator pentru plata taxei. Bursa se ofera in fiecare an si este in valoare de 400 de lire sterline. Aceasta este destinata achizitionarii materialelor de studiu de la magazinul John Smith’s (carti, birotica, ustensile sau electronice). Poti schimba aceste credite pe vouchere pentru imbracaminte, lectii de condus si, daca studiezi in campusul din Cambridge, pentru vouchere pentru magazinul Professional Music Technology (magazin de instrumente muzicale). Poti vinde inapoi cartile folosite, odata ce nu mai ai nevoie de ele, la magazinul John Smith’s. Aceasta bursa este acordata automat odata cu inscrierea la universitate. Sport Scholarship. Bursa se adreseaza studentilor care participa la competitii sportive la nivel local, national sau international. Poate fi in valoare de pana la 1000 de lire sterline si este acordata pentru toti cei trei ani de studiu. Candidatii se pot inscrie prin completarea unui formular. Access Bursary.  Daca venitul familiei este sub 25000 de lire sterline, se poate acorda o bursa de 400 de lire sterline din partea ARU. Aceasta va fi virata in doua transe (200 de lire sterline pe 1 decembrie si 200 de lire sterline pe 1 martie sau 1 aprilie si 1 octombrie pentru cei care incep al doilea semestru) pentru fiecare an academic.   

Programe de master Bursa pentru programul MBA: Incepand cu 2016, se acorda o bursa de 3000 de lire sterline pentru toti studentii din cadrul programelor de MBA

 

UNIVERSITY OF BOLTON

Studii de licenta

Bolton Brilliance Bursary. Studentii care incep studiile de licenta full-time in anul universitar 2016/2017 si care au ales University of Bolton ca firm choice, pot beneficia automat de o bursa de pana la 3000 de lire sterline pe perioada studiilor. Aceasta este acordata anual in doua transe si se vireaza in contul bancar al studentului. Alte conditii de eligibilitate: ai aplicat si ti s-a acordat imprumutul care acopera taxa de scolarizare a unui program de licenta in valoare de 9000 lire sterline/an.

Bolton Sports Bursary. Aceasta bursa este in valoare de 3000 de lire sterline si se adreseaza studentilor cu rezultate deosebite la competiti sportive la nivel local, national si international, indiferent de veniturile familiei. Se vireaza in doua transe, 1000 de lire sterline pe an si se poate cumula cu alte burse. Pentru a fi eligibil, trebuie sa incepi studiile de licenta full-time in anul universitar 2016/2017, sa ai University of Bolton ca firm choice in aplicatia ta UCAS, sa poti primi sustinere financiara din partea guvernului britanic, sa urmezi un program a carui taxa de scolarizare sa fie de 9000 de lire sterline (cu anumite exceptii) la Unversity of Bolton, sa ai o medie de 6/10 in fiecare an academic si sa ai prezenta la cursuri.  Cei care se bucura ce aceasta bursa devin studenti ambasadori ai universitatii si participa la activitati promotionale ca reprezentanti ai institutiei.

Programe de master  Master (Taught)

Excellence Scholarship se adreseaza studentilor englezi sau cetateni UE care au obtinut nota 10 la examenul de licenta si care urmeaza un program de master full time incepand cu anul universitar 2016/2017. Sunt disponibile trei astfel de burse care presupun scutirea de la plata a 1500 de lire sterline din taxa de program. Pentru a putea beneficia de aceasta bursa trebuie sa nu primesti in acelasi timp sustinere financiara din alte surse (spre exemplu, un angajator).

 

LANCASTER UNIVERSITY

Lancaster University Management School. Studentii care urmeaza cursurile scolii de management pot beneficia de o bursa in valoare de 1000 de lire sterline in primul an academic daca au obtinut cel putin nota 9,70 la examenul de Bacalaureat. Detaliile conditiilor de acordare vor fi prezentate in scrisoarea de acceptare conditionata.  

 

UNIVERSITY OF PORTSMOUTH

Programe de master si MBA

Portsmouth Business School ofera burse care pot acoperi pana la 40% din costurile de program. Conditiile care trebuie sa fie indeplinite sunt: sa fii cetatean european sau englez, sa fi aplicat pentru bursa pana pe 31 mai, sa obtii cel putin nota 8 la examenul de licenta si sa iti finantezi singur studiile.

 

Informatii suplimentare aici: http://www.worldeducation.ro/burse.php

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!