Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul de arte grafice "Fantasticul din mine și din afara mea" - Arad

DATA: 12 octombrie 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina: Arte şi istoria artelor
Colegiul de Arte "Sabin Drăgoi" Arad organizează cea de a XVI-a ediție a Concursului de arte grafice "Fantasticul din mine și din afara mea", concurs național cu participare internațională.

Sunt invitaţi să participe elevii claselor I-XII de la toate liceele de artă din România, precum şi elevi ai şcolilor din străinătate.

Jurizarea lucrărilor se va face de către un juriu format din artiști plastici, profesori ai Colegiului de Arte "Sabin Drăgoi" şi profesori universitari ai Facultăţii de Arte şi Design din cadrul Universităţii de Vest Timişoara şi ai Facultăţii de Design din cadrul Universităţii "Aurel Vlaicu" Arad.

Se vor acorda  premii pe categorii de vârstă:

  1. clasele I-IV
  2. clasele V-VIII
  3. clasele IX-XII

Autorii celor mai valoroase lucrări vor primi diplome şi cataloage cu lucrările expoziţiei. Lucrările vor fi expuse în Centrul Comercial Atrium Mall Arad.

Tehnicile folosite vor fi cele specifice artelor grafice: creion, cărbune, pastel, baiţ, tuş, acuarelă.    

Lucrările vor avea dimensiunile maxime de 50/70cm. Se admite passe-partout, dar în limitele dimensiunilor exterioare menţionate.

Toate lucrările vor fi expediate prin poştă sau prin orice altfel de curierat astfel încât să poată ajunge la destinaţie pană în data de 20 octombrie 2016.            

Lucrările intrate în concurs nu se returnează; ele rămân în patrimoniul organizatorului (Colegiul de Arte "Sabin Drăgoi" Arad ) şi pot fi prezentate în expoziţii publice sau reproduse în diverse publicaţii, specificându-se numele autorului în orice situație.

Lucrările vor fi trimise pe adresa:

Colegiul de Arte "Sabin Drăgoi" Arad

Bd. Revoluţiei, Nr. 20, Cod 310139

Arad, România

Telefon: 00400257281645

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!