Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul de materiale digitale educaționale Digitaliada

DATA: 25 noiembrie 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:

Fundația Orange lansează în cadrul Digitaliada un concurs ce oferă premii constând în echipamente electronice și IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial. Concursul se adresează în principal cadrelor didactice din orice școală din România, dar și tuturor persoanelor de peste 18 ani interesate să creeze și să distribuie publicului larg materiale didactice în format digital, ce pot fi folosite în predarea oricărei discipline școlare de la clasele V-VIII.
Competiția se desfășoară pe platforma online www.digitaliada.ro în perioada 17 noiembrie 2016 - 25 aprilie 2017. Materialele digitale pot fi depuse în concurs prin intermediul unui formular de înscriere ce poate include informații sub formă de text, audio-video, aplicații sau imagini.
 Toate materialele înscrise în concurs trebuie să fie originale, acestea urmând a fi evaluate de o comisie de experți în educație digitală.
Digitaliada este un proiect - pilot cu mai multe componente ce este desfășurat de Fundația Orange în 10 școli din zona rurală pe parcursul anului școlar 2016 - 2017. Proiectul urmărește crearea unor modele de bune practici ce propun un proces de învățare continuă pentru profesori și adaptarea lor la metode de predare moderne, precum și îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor prin folosirea tehnologiei. 
Competiția Digitaliada contribuie la promovarea educației digitale în România prin motivarea profesorilor de a crea conținut digital propriu, inovator, destinat folosirii la orele de clasă. 
Digitaliada se desfășoară cu sprijinul Direcției Generale de Învățământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice. Proiectul este implementat cu sprijinul ONG-urilor Asociația Actori Europeni, Asociația Cartea Daliei, Asociația Societatea Online și Fundația Noi Orizonturi.
Regulamentul concursului poate fi consultat aici: http://www.digitaliada.ro/documente/Regulament-Concurs-Digitaliada.pdf

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!